Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

​Zyliss E960013 Easy Release Sarımsak Presi

Barkod : 5011268837319
Ürün Kodu : DKB E960013
1.839,00 TL
1.839,00 TL
Fiyat Alarmı
Öne Çıkan Bilgiler
ZYLISS EASY RELEASE SARIMSAK PRESİ
1.839,00 TL
1.839,00 TL
Zyliss E960013 Easy Release Sarımsak Presi

Tariflerinizde sarımsak kullanmayı seviyorsunuz ama soyup ezdiğinizde parmaklarınıza sarımsak kokusu gelmesinden nefret mi ediyorsunuz? Easy Release Sarımsak Presi ile sarımsağı dokunmanıza gerek kalmadan ezebilir ve salabilirsiniz, böylece ellerinizdeki sarımsak kokusunu önleyebilirsiniz.
 
Zyliss Easy Release Sarımsak presi, ezme sırasında sarımsağı deriden ayıran özel tasarlanmış haznede  ezerek sarımsağı soyma veya dokunma ihtiyacını ortadan kaldırır ve daha sonra entegre sarımsak bırakma kolunu kullanarak sarımsağı dokunmadan koymanızı sağlar. Rahat, ergonomik sap ezmeyi kolaylaştırır ve bulaşık makinesinde yıkanabilir, kullandıktan sonra temizlemesi çok kolaydır.
 
- Verimli presleme sistemi, sarımsak verimini en üst düzeye çıkarır ve israfı en aza indirir.
 
- Preslemeden sonra atıkların kolayca çıkarılması için kaldırılan bir presleme plakasına sahip büyük kapasiteli hazne
 
- Ağır hizmet tipi çinko alaşımlı gövde ve ergonomik sap, minimum çabayla sıkmayı kolaylaştırır.
 
- Bulaşık makinesinde yıkanabilir; 5 yıl garantilidir.
 
- 17 x 3.6 cm
 
Easy Release Sarımsak Presi, birkaç basit adımda soymaya veya dokunmaya gerek kalmadan sarımsak dişlerini ezmenizi sağlar. Soyulmamış sarımsak karanfilini haznenin kırmızı presleme plakasına yerleştirerek başlayın.
 
Sarımsakları ezmek için kolları birbirine sıkın. Ezilmiş sarımsak haznede toplanır. Ezilmiş sarımsağı serbest bırakmak için presleme plakasındaki entegre kola basmanız yeterlidir.
 
- Presleme plakasındaki artık kabuğu ve atıkları ortaya çıkarmak için kolları tamamen açın. Küçük bir aletin kenarıyla kaldırın ve atıkları atın. Kullanımdan sonra, hızlı ve kolay temizlik için baskı makinesini bulaşık makinesine yerleştirin.



T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.